N.S.R.V. PHOCAS

Ben jij aankomend student en loop jij dit jaar de introductie aan de RU of HAN? Hou jij van sporten, maar sla je een feestje zeker niet af? Wil jij mensen leren kennen en hou je van gezelligheid? Kom dan roeien bij Phocas! Je kunt ons onder andere vinden op de introductiemarkt, de sportdag, onze eigen open roei dagen, eetacties en allerlei feesten gedurende de introductieweek.

Schrijf je nu in!

Wat is N.S.R.V. Phocas?

N.S.R.V. Phocas is een levendige studentenroeivereniging die sinds 1 mei 1947 aanwezig is in het studentenleven. Inmiddels is Phocas met meer dan 500 leden uitgegroeid tot de grootste en actiefste studentensportvereniging van Nijmegen. Roeien is een echte studentensport waarbij door hard te trainen binnen enkele jaren de wereldtop te bereiken is!

Hoewel roeien bovenaan staat, is ook gezelligheid erg belangrijk! Naast de trainingen en het starten van wedstrijden is er genoeg tijd om te genieten van al het andere dat de vereniging te bieden heeft zoals commissiewerk, borrels, activiteiten en de legendarische Phocas over the Top feesten.

Interesse?

Is je interesse gewekt en wil je het zelf graag ervaren? Schrijf je dan hier in voor onze INTROW! In een periode van vier weken maak je kennis met alles wat de vereniging en het roeien te bieden heeft. Op onze eigen sociëteit zal je de vetste feestjes meemaken en op ons Botenhuis zullen enthousiaste Phocanen je de basis van het roeien leren. Roeiervaring is niet nodig, sterker nog, bijna iedereen die lid is geworden van Phocas had daarvoor nog nooit in een roeiboot gezeten.

Schrijf je nu in!

NEEM OOK EEN KIJKJE OP ONZE REGULIERE SITE!

Reguliere Site

OF SCHRIJF JE METEEN IN!

Schrijf je nu in!

Competitie roeien

Wil jij naast je studie en de nodige feesten ook nog lekker sporten? Dan is competitieroeien gemaakt voor jou! Hier start je met je zelf samengestelde ploeg vette wedstrijden door heel Nederland tegen andere studenten. Er zijn ongeveer 300 eerstejaarsploegen die meedoen aan deze competitie. Hierbij bepaal je zelf hoe fanatiek je bent en op welk niveau je ploeg roeit, want de competitie is onderverdeeld in poules. De 24 beste ploegen gaan aan het eind van het seizoen door naar de Nederlandse Studenten Kampioenschappen en hier zal je strijden om de beste eerstejaarsploeg uit héél Nederland te worden!

Wedstrijd roeien

Heb jij behoefte aan meer uitdaging? Ga dan wedstrijdroeien! Wedstrijdroeiers trainen veel om naast hun studie ook te excelleren op sportief niveau. Onder begeleiding van ervaren coaches is het mogelijk om alles uit jezelf te halen en tegen de top van Nederland te mogen strijden. Wedstrijdroeien is de meest fanatieke en intensieve vorm. Je traint (bijna) elke dag en doet er alles aan om op de wedstrijd de snelste tijd neer te zetten. Wedstrijdroeiers passen hun eet- en slaappatroon aan en drinken geen alcohol meer, zodat hun lichaam topfit is. De ploegen uit de wedstrijdsectie varen in het beste materiaal, vormen een hechte ploeg met topcoaches en een topstuur. Alle randvoorwaarden worden zo optimaal mogelijk gemaakt om maar één ding te bereiken: WINNEN!

Inschrijfformulier

Initialen

Voornaam

Tussenvoegsel

Achternaam

Geslacht

Geboortedatum

Emailadres

Telefoonnummer

IBAN

Straat

Huisnummer

Postcode

Plaats

Land

Studie

Studentnummer

Instituut

Bijzonderheden (allergieën, vegetariër, ziektes)

Kamer in Nijmegen?
JaNeeOp zoek

Sportverleden

Vul hieronder gegevens over je sportverleden in. Dit zal gebruikt worden om je zo goed mogelijk in een boot in te delen.

Welke sporten heb je beoefend?
RoeienAtletiekWielrennenSchaatsenVoetbalTennisVolleybalZwemmenBasketbalHockeyHandbalAnders

Anders, namelijk:

Hoeveel jaar heb je deze sport(en) beoefend?

Hoe vaak train(de) je per week?
Minder dan 2 keer per week2 keer per week3 keer per week4 keer per week5 keer per weekMeer dan 5 keer per week

Wat is je beste sportprestatie en welk jaar was dat?

Indien je geroeid hebt, bij welke vereniging?

Hoe vaak ben je van plan te gaan roeien per week? Dit zal gebruikt worden om je zo goed mogelijk in een boot in te delen.
0 - 1 keer per week1 - 2 keer per week2 - 3 keer per week3 - 4 keer per week4 keer of meer per week

Hoeveel tijd denk je gemiddeld per week (in uren) kwijt te zijn aan je lidmaatschap bij Phocas? (Denk hierbij aan trainen, borrelen, commissiewerk, eten met je ploeg, etc.)
<5 uur5 - 10 uur10 - 15 uur>15 uur

Heb je interesse om stuurman/vrouw te worden? - Een stuur zit voorin de boot, en motiveert de roeiers om zo hard mogelijk te gaan!
JaNeeWeet ik niet

Lengte (in cm)

Gewicht (in kg)

Waar ken je Phocas van?
PosterAangesproken in de stadFlyerInternetStand op universiteit/hogeschool/intromarktVia vriend/vriendin/familieAnders

Anders, namelijk:

Machtiging Introwductie 2017

Ondergetekende verleent hierbij de machtiging aan de penningmeester der N.S.R.V. Phocas om van zijn/haar ondergenoemde (giro-)rekening, ten behoeve van de introwductie, €36,25 af te schrijven. Het is mogelijk om deze machtiging in te trekken als ondergetekende dit vóór 13 september doorgeeft middels een e-mail naar introductiesecretaris@gmail.com:

IBAN

Voor- en achternaam

Datum


Onze Introw-Sponsoren

EMAIL

introductiesecretaris@gmail.com

TEL

Secretariaat en Sociëteit
+31 24 324 16 91

Botenhuis
+31 24 356 60 35

ADRES

Secretariaat en Sociëteit
Van Schaeck Mathonsingel 10
6512 AP, Nijmegen

Botenhuis
Oostkanaaldijk 1
6534 AK Nijmegen