Wat biedt Phocas?

Geassocieerd worden met Phocas betekent regionale en nationale naamsbekendheid. Wedstrijdploegen van Phocas zijn aanwezig op 17 tot 20 nationale wedstrijden waar heel Nederland voor uitrukt.

Als partner profiteert u van de prestaties van Phocas en genereert u naamsbekendheid binnen de Nijmeegse studentenpopulatie en daarmee binnen een groot deel van de Nederlandse academische sector.

Tijdens de open introductie van de Radboud Universiteit is Phocas dé vereniging die op alle vlakken prominent aanwezig is. Overdag op de campus, in het Universitair Sportcentrum en op het Botenhuis, waar tijdens de Open Roeidagen soms wel 300 studenten per dag langskomen. En natuurlijk ook ’s nachts in de binnenstad en op onze eigen sociëteit in het centrum. De duizenden nieuwe studenten kunnen dus naast een kennismaking met Phocas ook meteen kennismaken met uw bedrijf.

Daarnaast beidt Phocas ook roeiuitjes voor bedrijven en scholen, en leveren wij een grote groep gemotiveerde Phocanen die u kunt inzetten als goedkope werkkracht. Hieronder kunt u meer informatie hierover vinden.

Bij interesse kan u altijd contact opnemen met roeiuitje@nsrvphocas.nl, we willen altijd graag met u meedenken en er is veel mogelijk!

Meer Informatie

Bij Phocas bestaat de mogelijkheid tot bedrijfsroeien. Dit is een laagdrempelige kennismaking met de roeisport. Met vaste coaches wordt er getraind en om een competitief element toe te voegen kan er een wedstrijdje georganiseerd worden tegen andere bedrijven. Ook is er de mogelijkheid om deel te nemen aan het KNRB Nederlands Bedrijfsachtenklassement, waar op nationaal niveau wordt gestreden tegen andere bedrijven. Wilt u meer weten? Mail naar extern@nsrvphocas.nl.

Phocas organiseert clinics en roeicursussen voor iedereen die wil kennismaken met de roeisport. Nadat u een paar keer in een roeiboot hebt gezeten bent u verkocht. Roeien is een uitdagende sport n de buitenlucht waarbij alle spiergroepen getraind worden en een goede samenwerking is vereist.

Clinics worden gegeven vanaf vier personen en kunnen door middel van een lunch of barbecue worden uitgebreid tot een volledig bedrijfsuitje of de ultieme teambuilingsactiviteit. Wilt u meer weten? Mail naar extern@nsrvphocas.nl.

Phocas is altijd op zoek naar werkgevers in Nijmegen en omstreken. Wij bieden een goedkope en gemotiveerde werkkracht, bij ons kunnen leden hun contributie namelijk verlagen door “werkacties” te doen. Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Mail dan naar extern@nsrvphocas.nl!