Over Phocas

N.S.R.V. Phocas is een levendige studentenroeivereniging die sinds 1 mei 1947 aanwezig is in het studentenleven. Inmiddels is Phocas met meer dan 500 leden uitgegroeid tot de grootste en actiefste studentensportvereniging van Nijmegen. Roeien is een echte studentensport waarbij door hard te trainen binnen enkele jaren de wereldtop te bereiken is!

Hoewel roeien bovenaan staat, is ook gezelligheid erg belangrijk! Naast de trainingen en het starten van wedstrijden is er genoeg tijd om te genieten van al het andere dat de vereniging te bieden heeft zoals commissiewerk, borrels, activiteiten en de legendarische Phocas over the Top feesten.

Meer Informatie

Bij Phocas kun je als student je veelzijdige leven nog meer kleur geven. Je kan als roeier streven naar de Nederlandse top, je kan als stuurman/vrouw meedingen om een plekje in Tokyo, of je kan je via commissies, disputen, een bestuursjaar ontwikkelen tot een echte carrièretijger. De roeier haalt het maximale uit zichzelf, de stuurman/vrouw motiveert en corrigeert de roeiers tijdens de race en de commissieleden werken het hele jaar door achter de schermen om Phocas nóg beter te maken. En heb je al je tijd nodig voor je studie? Geen zorgen! Niks moet, alles mag.

Wil jij ook lid worden van Phocas?
Schrijf je dan in voor de introductieperiode in september! In deze maand vol roeien, feesten en andere activiteiten kun jij er achter komen of Phocas de vereniging voor jou is! Je maakt kennis met alle kanten van de grootste studenten sportvereniging van Nijmegen onder begeleiding van enthousiaste en toegewijde coaches.

Twijfel je nog? Maak je geen zorgen, je kan je tijdens de introw nog kosteloos uitschrijven als je toch niet door wilt gaan.

Voor alle soorten vragen kun je altijd mailen naar ICsecretaris@nsrvphocas.nl