Word lid!

N.S.R.V. PHOCAS

Ben jij student of aankomend student? Hou jij van sporten, maar sla je een feestje zeker niet af? Wil jij mensen leren kennen en hou je van gezelligheid? Kom dan roeien bij Phocas! Je kunt ons onder andere vinden op de introductiemarkt, de sportdag, onze eigen open roei dagen, eetacties en allerlei feesten gedurende de introductieweek.

Wat is N.S.R.V. Phocas?

N.S.R.V. Phocas is een levendige studentenroeivereniging die sinds 1 mei 1947 aanwezig is in het studentenleven. Inmiddels is Phocas met meer dan 500 leden uitgegroeid tot de grootste en actiefste studentensportvereniging van Nijmegen. Roeien is een echte studentensport waarbij door hard te trainen binnen enkele jaren de wereldtop te bereiken is!

Hoewel roeien bovenaan staat, is ook gezelligheid erg belangrijk! Naast de trainingen en het starten van wedstrijden is er genoeg tijd om te genieten van al het andere dat de vereniging te bieden heeft zoals commissiewerk, borrels, activiteiten en de legendarische Phocas over the Top feesten.

Competitie roeien

Wil jij naast je studie en de nodige feesten ook nog lekker sporten? Dan is competitieroeien gemaakt voor jou! Hier start je met je zelf samengestelde ploeg vette wedstrijden door heel Nederland tegen andere studenten. Er zijn ongeveer 300 eerstejaarsploegen die meedoen aan deze competitie. Hierbij bepaal je zelf hoe fanatiek je bent en op welk niveau je ploeg roeit, want de competitie is onderverdeeld in poules. De 24 beste ploegen gaan aan het eind van het seizoen door naar de Nederlandse Studenten Kampioenschappen en hier zal je strijden om de beste eerstejaarsploeg uit héél Nederland te worden!

Wedstrijd roeien

Heb jij behoefte aan meer uitdaging? Ga dan wedstrijdroeien! Wedstrijdroeiers trainen veel om naast hun studie ook te excelleren op sportief niveau. Onder begeleiding van ervaren coaches is het mogelijk om alles uit jezelf te halen en tegen de top van Nederland te mogen strijden. Wedstrijdroeien is de meest fanatieke en intensieve vorm. Je traint (bijna) elke dag en doet er alles aan om op de wedstrijd de snelste tijd neer te zetten. Wedstrijdroeiers passen hun eet- en slaappatroon aan en drinken geen alcohol meer, zodat hun lichaam topfit is. De ploegen uit de wedstrijdsectie varen in het beste materiaal, vormen een hechte ploeg met topcoaches en een topstuur. Alle randvoorwaarden worden zo optimaal mogelijk gemaakt om maar één ding te bereiken: WINNEN!

Interesse?

Is je interesse gewekt en wil je het zelf graag ervaren? Schrijf je dan hieronder in voor onze INTROW! In een periode van vier weken maak je kennis met alles wat de vereniging en het roeien te bieden heeft. Op onze eigen sociëteit zal je de vetste feestjes meemaken en op ons Botenhuis zullen enthousiaste Phocanen je de basis van het roeien leren. Roeiervaring is niet nodig, sterker nog, bijna iedereen die lid is geworden van Phocas had daarvoor nog nooit in een roeiboot gezeten.

Inschrijfformulier

  Initialen

  Voornaam

  Tussenvoegsel

  Achternaam

  Geslacht
  ManVrouw

  Geboortedatum (DD-MM-JJJJ)

  Emailadres

  Telefoonnummer

  Straat en huisnummer

  Postcode en woonplaats

  Studie

  Studentnummer

  Intituut
  Radboud UniversiteitHANAnders

  Ben je ergens allergisch voor? Laat het in een apart mailtje weten via ICsecretaris@nsrvphocas.nl

  Sportverleden

  Vul hieronder gegevens over je sportverleden in. Dit zal gebruikt worden om je zo goed mogelijk in een boot in te delen.

  Welke sporten heb je beoefend?
  RoeienAtletiekWielrennenSchaatsenVoetbalTennisVolleybalZwemmenBasketbalHockeyHandbalAnders

  Anders, namelijk:

  Hoeveel jaar heb je deze sport(en) beoefend?

  Hoe vaak train(de) je per week?
  Minder dan 2 keer per week2 keer per week3 keer per week4 keer per week5 keer per weekMeer dan 5 keer per week

  Wat is je beste sportprestatie en welk jaar was dat?

  Indien je geroeid hebt, bij welke vereniging?

  Hoe vaak ben je van plan te gaan roeien per week? Dit zal gebruikt worden om je zo goed mogelijk in een boot in te delen.
  1 - 2 keer per week2 - 3 keer per week3 - 4 keer per week4 keer of meer per week

  Heb je interesse om stuurman/vrouw te worden? - Een stuur zit voorin de boot, en motiveert de roeiers om zo hard mogelijk te gaan!
  JaNeeWeet ik niet

  Lengte (in cm)

  Gewicht (in kg)

  Machtiging

  Ondergetekende verleent hierbij de machtiging aan de penningmeester der N.S.R.V. Phocas om van zijn/haar ondergenoemde (giro-)rekening, ten behoeve van de introwductie, €32,50 af te schrijven. Het is mogelijk om deze machtiging in te trekken als ondergetekende dit uiterlijk 30 Augustus doorgeeft middels een e-mail naar ICsecretaris@nsrvphocas.nl

  IBAN

  Naam

  Datum (DD-MM-JJJJ)